Paino: 75.7 kg

Ihana olo! Heräsin aamulla kaikki lihakset kipeänä, mikä tarkoittaa sitä, että eilinen jumppa oli juuri mulle sopiva :) Tänään on luvassa vähän rauhallisempi jooga... Oon huomannu muutoksia itessäni jo näiden neljän päivän aikana: oon juonut vettä aivan hirveesti (yritän sillä tavalla puhdistaa kehoani, kun paastoja en uskalla kokeilla), ja se on parantanut mun ennen niin rutikuivan kasvojen ihon! Nyt iho näyttää jo vähän terveemmältä. Toinen muutos on se, että kun otin edes vähän liikuntaa päivän rutiiniin mukaan, niin psyykkinen olo on kohentunut. En oo tuntenut oloani niin surulliseks kuin ennen. Tosin tää saaattaa johtua myös lomasta ja siitä, että päivät ei oo niin kiireellisiä kuin arkena. Paino heittelehtii kyllä (mikä saattaa johtua myös huonosta vaa'asta), mutta näin aikasin (ja näin vähällä työllä) en mitään ihmeellisiä muutoksia oo olettanutkaan. Kunhan saan tän viikon kulumaan yhtä hyvin kokonaan, niin en malta odottaa mittauksia viikon päätteeksi!

***

Hirveästi tekemättömiä töitä. Nyt pitää muistaa, että " the best way to get something done, is to begin" ja tehdä edes yksi työ pois alta, niin on helpompi taas nauttia olosta ja huomisesta juhlapäivästä. Tutkailin tässä myös tietoa vitamiineista. Tein yhden testin ja tulokseksi sain, että mulla on suurimmaks osaksi vitamiinipuute jokaisesta vitamiinista mitä tarvisin... Mukavaa sanoisinko. Tein siis päätöksen, että sijoitan rahaa vähän lisää terveyteeni ja ostan itelleni multi-tabs family- purkin ja omega3:sen (jonka pitäis olla erityisen hyvä etenkin laihduttajille). Ei ihme, että olo on väsynyt ja kehno ollut, kun en oo saanut läheskään kaikkia vitamiineja mitä mun kroppa ja mielikin tarvis. Taas yhden askeleen lähempänä hyvää oloa! Mutta nyt työn pariin...

***

Sainpas edes jotain tehtyä! Huominen sekä jännittää, että pelottaa. Pelottaa sen tupakan- ja alkoholimäärän takia ja jännittää ihan muuten vain :D Mutta. Pitää yrittää unohtaa murheet ja nauttia olosta tuli mikä tuli, onhan se sentään Uusi Vuosi 2009!

***
aamupala: 2xruisleipä, mandariini + vihreä tee ja täysmehu (hyvähyvä)
lounas: chilitonnikalalaatikko (taas, monipuolinen ruokavalio siis kuten huomaatte)
välipala: mysli, kiivi + vihreä tee (ok)
illallinen: pieni annos riisipuuroa med. luumukiisseli ja 2xruisleipä
iltapala: vihreä tee, 2xmikroruisleipä (en voinut vastustaa)

Liikunta: 35 min. jooga + 5 min venyttelyt (paikat aivan kipeinä eilisen jälkeen)