Paino: 77.1 kg

Kamalan pitkä päivä, mutta loppuun asti ajattelin selvitä. Pääsin kotiin vasta kuuden jälkeen ja iltaan saakka on mennyt opiskellessa. Syömiset niin ja näin, mutta kuntoilla aion ainakin! Nyt en pilaa tätä heti. PISTE. Mutta on tässä jotain riemuittavaakin, nimittäin tupakkaa en ole polttanyt yhtään ainutta yli viikkoon! Se on jo erittäin paljon mulle, enkä malta odottaa kun se muuttuu kahdeksi viikoksi ja kolmeksi ja neljäksi ja... Sitten voin onnellisesti sanoa: "En polta" ja ihan tosissaan seisoo sen takana! Tuntuu kuin iso murhemöykky olis tippunut pois mun harteilta, nyt ei oo enää niin huolestunut olo koko ajan omasta terveydestä.

Nyt oon päättänyt lopulliset Uuden Vuoden lupaukset (pohdin ja pohdin niitä pitkän aikaa, sillä tänä vuonna aion ottaa ne vakavasti, mitä en oo ikinä ennen tehnyt):

1. Lopetan tupakoinnin
2. Kuntoilen vähintään 3 kertaa viikossa, puolen tunnin ajan
3. Pudotan painoni alle 70 kiloon

4. Opettelen sanomaan EI , lopetan muiden miellyttämisen omalla kustannuksella
5. Teen joka päivä ainakin yhden asian, joka tekee mut iloiseksi

Siinä. Nyt pistän ne esille niin, että näen ne joka päivä. Kummallinen vuosi tämä 2009, tuntuu kuin onni kääntyis munkin puoleen vihdoin. Nyt tartun tilaisuuteen, vaikka se vaatisikin kovaa työtä ja hikeä :)

***

aamupala: mandariini, mysli ja appelsiinimehu
lounas: salaatti, nuudelipasta (yök) ja näkkileipä
välipala: - (ei ehtinyt :/)
illallinen: perunamuusi, broileripihvi ja ruisleipä
iltapala: ruisleipä ja maito

Liikunta:  35 min. kotitreeni