Paino: 75.9 kg (mitäköhän se huomenna näyttää...)

Noniin, kokeillaanpas jättää tänään ruokapäiväkirjan pitäminen pois laskuista ja luottaa vaan omaan arvostelukykyyn :)

Huh huh. Hullu viikko, onneks huomenna on jo perjantai. Vaikka eipä tuo viikonloppu kauheesti lohtua anna, kun on hirveesti tekemistä! Pitää luottaa siihen, että paremmat ajat tulee perässä. Nyt vaan uurastetaan ja uurastetaan....

Mutta valittelut sikseen! Tänään on ollu erityisen hyvä päivä. Oon syönyt hyvin (mutten liikaa, tuntuupas oudolta kun en kirjota tänne mitä oon syönyt!) ja uskaltauduin sauvakävelyllekin raikkaaseen talvi-ilmaan. Oli ihanaa kävellä ihan hiljasessa metsässä kun lumi sato kasvoille. Oli tavallaan aika voimauttavaa olla ilman musiikkia välillä lenkillä, musta tuntuu että ihmisen aistit on koko ajan ärsykkeiden ympärillä, eikä ehdi lepään ollenkaan. Oon kuullut näistä hiljaisuuden retriiteistä (jos ne noin kirjotettiin), että ne on kuulemma erittäin rentouttavia kokemuksia. Haluisin kokeilla kans yhden viikonlopun sitä, mutta en taida ainakaan vielä uskaltautua/ehtiä. Yks viikonloppu totaalisessa hiljaisuudessa vastaa kuulemma kahden viikon lomaa. Kuulostaa lupaavalta!

Sit oon kans alkanu kuntopyöräillä. Tulee huomaamattomasti hiki, kun kuntopyöräilee ja kattoo samalla "rästiin" jääneitä nauhotuksia telkkarista. Toimii! Tupakkaakaan en oo polttanut viikkoon, mutta huomenna luultavasti sitä tulee poltettua. Ehkä. Tai sitten ei? Yks juttu on kans jääny kyllä tekemättä: nukkuminen. En oo ehtiny nukkua 8 tuntia vuorokaudessa, lähinnä 6 tuntia nyt tullu nukuttua. Ens viikolla on keskityttävä siihen, niin eipä olis niin väsyny olo päivisin ja keho sekä mieli sais kunnolla levättyä.

Huh! Sekopäistä tekstiä pyydän anteeksi! Kirjotan kiireessä koittakaa kestää :D Mutta nyt nukkuun!

Liikunta: 45 min. reipas sauvakävelylenkki + n. 20 kuntopyöräilyä