Paino: 75.8 kg

Masentavaa. Paino vaan nousee, vaikka oon liikkunut enemmän mitä tavallisesti, ja syönyt vähemmän. En vaan ilmeisesti oo liikkunut tarpeeks enkä syöny tarpeeks vähän: Huomenna on luvassa ensimmäiset mittaukset tän elämäntapamuutoksen alettua, mikä masentaa vaan vielä enemmän kun tiedän, että tulokset ei oo muuttunu kun korkeintaan pahempaan suuntaan. Muutenkin tänään on jotenkin ahdistava päivä. Ahdistaa se, että kohta pitäisi taas raahautua opiskelemaan ja päättötyöt edessä, joiden hyväks en oo tehny mitään. En myöskään oo saanu itteeni tekeen lomaa varten annettuja projektitöitä. Tekemättömät työt stressaa enemmän kun niiden tekeminen, tiedän, mutta.... Mutta oon vaan liian laiska. Ei tässä kai muuta.

Ja jos huomenna mitat on täsmälleen samat tai korkeemmat kun alussa, mun on tiukennettava liikkumismäärää (tai laatua rankemmaks) ja vaan kasvattaa sitä itsekuria sen verran, että pystyn hillitteen enemmän syömistä. Nyt mulla on kyllä ollu ruokahalukin aika vähässä. Tänä aamuna tuntu ettei saa mitään alas (ties mistä sekin johtuu).

***
Sainpas edes aloitettua yhden koulutyön! Askelta lähempänähän sekin on... Jei, sain ensimmäisen kommenttini! Kiitos sinulle anonyymi :D Kommentit on piristäviä ja auttaa tosiaan jatkaan. Ehkä tää tästä vielä! Nyt päätin samalla ruveta pikkuhiljaa paranteleen ja muokkaan tätä mun omaa blogiani =) Voisin vaikka tästä lisätä pari linkkiä sivuilta, jotka oon todennu hyviks liittyen esim. painonhallintaan tai muuten vaan hyvään oloon (en oikein tiedä, onko linkkien lisääminen toisilta sivuilta jollain tavalla laitonta, että jos joku tietää niin valistakaa ihmeessä, kiitos!)

***
aamupala: puolikas kiiviä, tuoremehu, vihreä tee
lounas: perunasalaatti, kalaa, lohkoperunoita (lautasmallin mukaan), lasillinen maitoa
välipala: kaks ruisleipää
illallinen: kaks tonnikalaruisleipää ja omena + maito (jääkaapista ei vaan löytynyt mitään)
iltapala: kolme uuniruisleipää ja suklaata (voi ei. No, nyt on viimoset joulusuklaat syöty, että eipä enää tuu vähään aikaan syötyä!)

Liikunta: 15 min. hyppynaruilua ulkona (ei uskaltanut enää metsään lähtee lenkille niin pimeellä, ja oli niin pirun kylmä!) + 40 min. jooga