Paino: 75.0 kg

Pelästyin vakavasti tuota painon nousua, mutta sitten tajusin, että nyt on taas se aika kuukaudesta, kun oon turvonnut kuin ilmapallo. Mutta hei, edistystä sillä viimeksi ka tuo "aika" oli niin paino nousi jopa 78 kiloon! Hihii! Matkaa on kyllä viellä jäljellä, mutta ainakin oon päässyt alkuun. Vaikkakin erittäin hitaasti, niin alkuun ainakin.

Tänään alotin uuden haasteen: yritän päästä irti telkkari med ruoka-yhdistelmästä. Eli siis pyrin lopettamaan tv:n edessä syömisen. Siitä tulee rankkaa! Nimittäin veikkaanpa että suurin osa ylipainostani johtuu nimenomaan tuosta telkkarin edessä syömisestä, siitä kun on tullut jo niin rutiinia. Syön melkein kaikki ateriat niin!

Nyt loppu. Aamulla söin aamupalan rauhallisesti pöydän ääressä keskittymällä vaan syömiseen, katselemalla maisemia ikkunasta. Se oli tosi miellyttävä kokemus. Jotenkin rentouttava jopa, vihreän teen ja hiljaisuuden kera. Hyvä tapa alottaa päivä!

Ehkä siitä johtuu se, että tää päivä tuntuis olevan erityisen tehokas ja aurinkoinen. Hyvä, positiiviset kokemukset kannustaa aina eteenpäin!

Keksin myös toisen muutoksen tälle viikolle: Täytän vesikannun (1 litra) aamulla ja asetan sen pöydällen niin, että aina ohimennen kaadan siitä itelleni kulauksen. Näin tulee juotua enemmän vettä :) Tavoite on että kannu on iltaan mennessä tyhjä. Kaksi litraahan sitä pitäis juoda, mutta osa tulee onneks ruuasta ja onhan toikin parempi kuin ei mitään :)

Tänään aattelin myös lisätä tänne blogille uusia juttuja, mitä nyt kerkiän ja keksin. Kylläpäs nyt energiaa riittää! :D

***

Noniin. Sain lisättyä tänne vähän kuvia ja liikuntavinkkejä! Eihän ne paljoa ole, mutta kunhan nyt jotakin sai tehtyä :) Kävin tuossa pikaisella happihyppelylläkin kun aurinko paisto niin kivasti. Söin myös välipalan pöydän ääressä ja nautin valosta ja teen lämmöstä. Hyvä päivä kaikenkaikkiaan.