Paino: 72.8 kg

Hullua hullua aikaa! Mulla on kauhea kiire koko ajan, enkä sen takia ehdi tännekään päivittelemään mitään :/ Mutta nyt on pakko keskittyä olennaiseen ja säästää energiaa.

Huomennahan sitten koitos alkaa, nimittäin ensimmäiset kirjoitukset. Olisin voinut valmistautua kyllä paremminkin, mutta eiköhän näinkin selviä. Pitää vaan luottaa itteensä :) Kokonaisuudessaan mun kirjotukset kestää kaks viikkoa. Se taas tietää sitä, että en ehdi luultavastikaan ollenkaan tänne kirjotteleen. Harmittaa mutta minkäs teet.

Mutta kahden viikon päästä koittaa ihana vapaus! Löysin mukavan rennon työpaikan tälle ihmeelliselle väliajalle ennen kesälomaa, niin että aikaa riittää rentoutumiseen ja voimien lataamiseen. Se tulee meinaan tosissaan tarpeen tässä vaiheessa.

En malta odottaa sitä että koko tää kamala stressaava ja ahdistava rumba on ohitte! Pääsee vihdoin tekeen suursiivouksen koko kämppään, ehtii liikkumaan ulkona keväisessä auringossa, syömään rauhassa ja terveellisesti, lukee hyviä romaaneja (jotain muutakin kun vaan oppikirjoja), nukkumaan tarpeeks.... oivoi! Ja voisin tehdä blogillekin jonkinmoisen kevätsiivouksen, uudistaa, lisätä liikuntaohjeita, kuvia, tehdä tästä vähän henkilökohtasemman ym. Eikä kyllä sovi unohtaa pääsykokeisiin lukemista ja tulevaisuuden suunnittelemista. En tosissaan malta odottaa! :D

Mutta jotta voisin kunnolla nauttia tosta ajasta, mun täytyy keskittyä kirjotuksiin nyt vielä. Kyllä tää tästä :) Ja vaikka en niin hyvin menestyiskään mitä iteltäni odotan, niin pitää muistaa että elämä jatkuu ja uusia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja tulee eteen koko ajan. Eikä tarvi välittää mitä muut musta ajattelee tai mitä ne multa odottaa! :)

Mutta nyt jätän hyvästit vähäks aikaa. Kahden viikon päästä taas tavataan, toivottavasti positiivisin mielin!

Tsemppiä ja voimia kaikille ihanille lukijoille ja kanssalaihduttajille <3 Ja hei, nauttikaa ihanasta keväästä ja auringosta, joka vihdosta viimein palas taas takasin Suomeen. Ylös ulos ja lenkille! :)