Paino: 72.8 kg

Ohi on! Kirjoitukset siis, ja hyvin meni sitten loppujen lopuksi :) Ei oikein osaa suhtautua tähän vielä, oon nyt päivän ollut "vapaalla" enkä oikein pysty käsittään että voi ilman huonoa omatuntoa olla tekemättä mitään vähän aikaa.

Mutta niin, kesään on enää pari kuukautta jäljellä mikä tarkoittaa sitä että mun on pistettävä vauhtia töppösiin tän laihdutuksen kanssa! Onneks sentään sain pidettyä painon nää parit viikot tossa noin 73 kilossa, ettei sentään kaikki tullu takasin kirjotusten aikana.

Huomenna ajattelin siivoilla kämppää ja nauttia vapaapäivästä. Sitten pitääkin ruveta lukemaan pääsykokeisiin ja sen semmosiin. Mutta onneks se ei sentään oon niin stressaavaa puuhaa kun noihin kirjotuksiin lukeminen. En edelleenkään pysty käsittään että kuukausien ahdistus, stressi ja paine on ohitte! Kehollakin kestää palautua stressitilasta normaalitilaan. Lihakset on jännittyneet vieläkin eikä saa oikein nukuttua. Toivottavasti tilanne hellittää kohta kun mun mieli pystyy tajuamaan että voi ottaa rennommin nyt :D

Mutta nyt voiskin alottaa jonkun hyvän romaanin lukemisen kun kerrankin kerkiää! JES! Huomenna ajattelin tehdä seuraavalle viikolle pitkästä aikaa liikuntaohjelman ja muutenkin taas ottaa ohjat käsiin :) Huomisiin!