Paino: 73.3 kg

Voi itku. Sen viikon aikana minkä olin flunssassa (makasin siis lähes toimintakyvyttömänä koko viikon vaan sängyssä) ehdinsitten lihota takasin tohon 73 kiloon. Nyt vi*uttaa suoraan sanottuna ihan järjettömästi.

Mutta ei se mitään, suutuinpa laiskuudelleni niin paljon että pistin pystyyn tehokuurin näille kahdelle kuukaudelle mitä on jäljellä ennen kesää. M-Ä   T-A-H-D-O-N   O-N-N-I-S-T-U-A !!!

Jos pystyisin siihen, että laihtuisin kilon viikossa (mikä on kyllä vähän liian kova tahti mulle) niin ehtisin valmistujaispäiviin mennessä laihtua noin yhdeksän kiloa. Se olis aivan mieletöntä, mutta viiskin kiloa kun saisin vielä pois niin olisin erittäin erittäin tyytyväinen itseeni. Mutta tehokuuri siis käytäntöön! Tänään alotinkin jo tuolla aamujumpalla :) Se teki kyllä oikeestaan koko mun päivästä onnistuneen. Olo on paljon virkeempi ja voimakkaampi! Mun tehokuurini sisältö, jos jotain kiinnostaa, on tuolla yhdellä sivulla :) Voi kunpa pystyisin ylittämään itteni ja laihtumaan sen vähintään viis kiloa kesään mennessä!

**

Piti vielä lisätä, että tän viikon teemaksi otin funktiotreenin. Lihaskunnon teen siis tolla funktiotreeni-ohjeella joka löytyy tuolta treeniohjeista. Jännää kokeilla jotain uutta! :D Päätin ottaa myös välitavotteet nyt kunnolla käyttöön! :)