Hehei pitkästä aikaa!

Nyt aattelin tulla tänne päivittään asioita :) Semmonen mukava juttu on nyt, että oon saanu tiputettua painoo jo 70 kiloon! Ja olo on aivan ihana :)

Liikunta on nyt tullu jo kohtuullisen varmasti elämäntapaan mukaan ilman, että sitä pitää erityisesti itseään potkia lenkille. Ruuan kanssa semmonen juttu että kun toi liikunta lisäänty niin ruokavaliokin rupes tuleen terveellisemmäks aika automaattisesti. Pidän silti aina kerran viikossa herkuttelupäivän, mitä ilman tällanen herkkusuu kun minä ei vois olla. Ja se on vaan hyväks.

Tupakointia en oo saanu vielä kokonaan lopetettua (ikävä kyllä). Poltan sillon kun lähen viihteelle, mutta arkisin en onneks enää polta. Ja kyllä mä tähtään siihen lopettamiseen kokonaan joka toivottavasti tulee vielä onnistuun.

Ajattelin vielä pudottaa painoa siihen 65 kilon kieppeille, ja sitten keskityn pitään painon siinä.

Mutta syy, miks tällasen raportin tänne teen, on ihan se, että en luultavasti tänne tuu enää kauheesti kirjotteleen. Aika ei riitä! Pitää alkaa pohtia muuttamista toiseen kaupunkiin ja pääsykokeisiin lukemista ja muutenkin tulevaisuuden suunnittelua. Lisäks sain nyt pariks kuukaudeks töitä, niin ei senkään puolesta enää kauheesti vapaa-aikaa jää :)

Eli nää on jollakin tavalla "hyvästit" mutta kyllä mä tänne varmaan vielä joskus tuun ilmotteleen miten menee laihdutuksen kanssa ja semmosia :)

Tsemppiä siis kaikille ja aurinkoista kevättä!<3

emilia