Paino: 75.5 kg

Huh mikä olo. Väsyttää aivan hirveästi, ja nukuttua on tullut n. 5 tuntia. Pelottaa vähän, että koko päivä menee vain sohvaperunana... Mutta ehkä olo illaksi paranee ja saisi tehtyä syvävenyttelyt, niin on valmis varsinaiseen ensimmäiseen viikkoon! Intoa kyllä riittää (ainakin näin aluksi), enkä malta odottaa sitä, kun tuloksia alkaa näkyä. Missä tietenkin voi mennä kauan, mitä yritän itselleni muistuttaa... Mutta näin aamusta taidan tyytyä vain elokuvien katseluun!

***
Sain sentään kiskottua itseni hetkeksi ylös sohvalta ulos raikkaaseen ilmaan. Kävelylenkki oli ehdottomasti piristävä, rakastan talvisia maisemia ja aurinkoa. Tänään on kuitenkin tullut kyllä syötyä erittäin huonosti. Pitää tsempata. Tai muuttaakseni negatiivista ajattelutapaani voisinkin sanoa "nyt mä voin tsempata". Pitää päästä eroon tästä tuhoisasta "pitää" verbistä :D Huomenna alkaa mun ensimmäinen viikkoni! Jännittää!

***

aamupala: mysli, 2xruisleipä, vihreä tee, täysmehu
lounas: chili-tonnikalamakaronilaatikko n.1/4 lautasen verran , ruisleipä
välipala: (okei, nyt pitää olla rehellinen..) joulutorttu, 2xpipari, suklaakeksi, kourallinen ranskalaisiapastilleja, sekä valkoinen tee
illallinen: 2xruisleipä
iltapala: mysli, 2xmikroruisleipä ja pulla

Liikunta: 40 min. reipas kävelylenkki