1. Tauot: Pidä aika ajoin tauko, jolloin tyhjennät pään ajatuksist, puhelin suljettuna ja silmät kiinni. Pidä päivän aikana vähintään kolme taukoa, jolloin voit nollata pääsi.

2. Aikaisin ylös: Nouse puoli tuntia aikaisemmin, niin ehdit nauttia aamupalan ja tehdä rauhallista liikuntaa hetken ajan.

3. Ota apua vastaan: Nauti saamastasi lisäajasta- ja energiasta, kun läheisesi tarjoutuvat kantamaan osan arjen taakasta.

4. Enemmän omaa aikaa: Ala kohdella itseäsi paremmin, järjestä itsellesi omaa aikaa 15. min päivässä, vähintään pari tuntia viikossa!

5. Opi sanomaan ei: Parempaa stressinpoistakeinoa ei ole olemassa! Älä ota vastaan tehtäviä, joille ei oikeasti ole aikaa tai energiaa.

6. Stressi pois hieronnalla: Peukalon ja etusormen välissä olevassa pehmeässä alueessa on piste, joka lievittää stressiä. Painele ja hiero parin kolmen minuutin ajan kumpaakin kättä. Toista tämä useita kertoja päivässä.

7. Kuuntele rentoutuslevyjä: Hanki kotiin hyvä cd-levy, joka on tarkoitettu rentoutukseen tai meditointiin. Pue ylle lämpivät ja mukavat vaatteet, asetu makuulle, vedä peitto päälle ja sulje silmät. Noudata levyltä kuuluvia ohjeita. Vietä rentoutushetki vähintään kerran viikossa.

8. Mene ulos "happihyppelylle": Hengitä syvään raitista ilmaa ja ime itseesi valoa. Anna stressin ja murheiden kadota tuulen mukana.