Paino: 77.6 kg (MITÄ?!?)

Aivan järkyttävää. Vaaka sanoo että olis paino noussu taas kaks kiloo? Mä todella toivon, että näin alkuvaiheessa paino tosiaan nousee, en vaan oikein usko että vieläkin ja noin paljon! Mutta katse kohti tulevaisuutta ja päätin tehdä ens viikosta paljon paremman!

Oon huomannu, että mun energiataso on noussu samalla, kun oon lisänny liikuntaa päiviini. Ja uni tuntuu jotenkin tehokkaammalta, niin etten heräile keskellä yötä ja olo on levänneempi yön jälkeen kun ennen. En myöskään oo tuntenu aivan järkyttäviä mässäilykohtauksia, joita mulla ennen oli kun olo oli yksinäinen tai muuten vaan tylsistyny tai stressaantunu. Tupakkaakaan en oo Uuden Vuoden jälkeen polttanu! Ajattelin lisätä nyt ensimmäisen viikon "saavutukset" erilliselle laatikolle tai sivulle, poistaa ton ensimmäisen viikon ohjelman ja tehdä seuraavan viikon ohjelmasta astetta rankempi...Vähän kyllä pelottaa, että kun pitää taas loman jälkeen alkaa opiskelu, niin stressin iskiessä iskee taas vanhat samat tavat. Mutta nyt on vuosi 2009 ja vaikka kuinka rankaks se tulis, niin nyt on aika tehdä parannus!

***
Noniin. Eilen sain valmiiks yhden mun koulutöistä ja tänään taidan hyökätä seuraavan kimppuun. Makuuhuoneenikin sain jo aamulla siivottua. Tänään on sunnuntai, mikä tarkottaa lepopäivää, mutta silti tulee jotenkin syyllinen olo kun ei lähe lenkille. Huomenna saattaa jäädä myös liikunnat väliin, kun "pitää" lähtee Helsinkiin ostoksille kavereiden kans koko päiväks. Tosin siinä hommassa vasta tuleekin liikuttua! Pääsee myös leffaan ja syömään ja voivoi, huomisesta tulee hauska päivä! Tänään pitää siis ahkeroida kahta kauheemmin kun jo keskiviikkona alkaa taas "koulu". Tiistain voisin pitää hemmottelupäivänä, tehdä kasvonaamion ja manikyyrin, kattoo hyvää leffaa ja juoda teetä. Nyt siis töihin!

***

aamupala: mandariini, puolikas ruisleipää + täysmehu ja musta tee
lounas: kananmuna, kanapata, peruna, ruisleipä
välipala: pipari
illallinen: luomujauhelihakeitto ja porkkana + maito
iltapala: kolme ruisleipää ja mysli (huoh, taas liikaa)