Paino: 76.6 kg (JES!!!)

Vihdoin, oi vihdoin paino on alkanut laskea! Tosin liian vähän, mutta se johtuu omasta laiskuudesta. En oo omistautunut elämäntaparemontilleni niin hyvin kuin mun olis pitänyt, jotta saisin tän onnistuun. Mutta hyviäkin puolia on, nimittäin tällä viikolla oon polttanut ainoastaan kaksi tupakkaa, sitä edellisellä viikolla en yhtään. Eli tupakointi on vähentynyt ERITTÄIN PALJON. Mikä on todella todella todella hyvä juttu.

Stressi, kiire ja oma laiskuus on tullut kyllä painonpudotuksen tielle. Ja ilmeisesti tavoitteiden ympäripyöreys. Nyt otan itseäni niskasta kiinni: sain aivan loistavan DVD:n, josta saan itselleni seuraavalle viikolle puolituntisen aerobic-ohjelman, ja siihen sitten toisen puoli tuntia lisään lihaskuntoliikkeet, niin saan tunnin kotitreenin siinä. Ja kun liikkeet on ohjastettu, niin en voi tehdä niitä liian "löysästi". Ulkona en oo myöskään ollut ollenkaan tällä viikolla, niin ensi viikolla sitten lähden kävelylle lyhyenä koulupäivänä. Niin, kouluaamuja on jäljellä enää yhdeksän, sitten koeviikko, lukuloma ja kirjoitukset edessä. Mikä tietää stressiä, stressiä ja vielä lisää stressiä. Päätin, että opettelen erilaisia stressinhallintakeinoja nyt, ennen kuin on liian myöhäistä.

Ja toisekseen, ensi viikolla (sekä tällä viikonlopulla) en päästä itteeni enää lipsuun liikunnasta ja syömisestä. Tiedän nyt syyn, minkä takia lihoin parin vuoden aikana lähes kymmenen kiloa: TV:n edessä syöminen. Eli kun oli rankka päivä, tai muuten vaan heti kun pääsi kotiin, laitoin telkkarin päälle ja hain hirveän määrän ruokaa. Se on aina ollut mulle lohdutus ja "hyvää ajanvietettä". Ja kun päivät on pidentyneet, niin en oo ehtinyt  liikkuun pois edes pientä määrää siitä, mitä oon päivän aikana syönyt. Nyt saa riittää. Lohduttamalla itteäni ruualla ja televisiolla teen vaan itelleni enemmän hallaa, ja sitä kautta pitäis taas lohduttaa enemmän ja syödä enemmän ja näin jään oravanpyörään jumiin. Nyt saa riittää! On aika alkaa pitään itestäni enemmän huolta!

***

aamupala: päärynä, ruisleipä + tee ja gefilus mehu (enkä syönyt tv:n ääressä!)

lounas: perunasalaatti ja italianpata (pieni lautanen) + kevyt maito

välipala: kotitehty marjarahka (sis. mansikoita, mustikoita, banaania ja rahkaa)

illallinen: kurkku-tomaatti-ruisleipä (paastosin iltaa varten)

iltapala: 2 mikroruisleipää (sis. ananasta, tomaattia, chilitonnikalaa, ketsuppia, kevyt kalkkunaleikettä ja kevyttä juustoa) + n. 10 suklaakarkkia

liikunta: 35 min. aerobic-treeni