Ajattelinpa tännekin tulla postailemaan pitkästä aikaa ja kertomaan kuulumisia! Laihdutus etenee hitaasti, mutta eteneepä kumminkin. Tuntuu nyt siltä, että toi 70 kiloa oli mun keholle se paino josta se ei millään olis halunnu luopua, nimittäin kesti erittäin kauan päästä edes kiloa alemmas tosta luvusta.

Mutta pääsin kuin pääsinkin pois 70 kilosta! Iloinen 69-kiloinen nuori naikkonen olen siis tällä hetkellä. Ainakin kilo vielä tavotteena olis pudottaa, ja jos olo ja keho sallii niin 65 olis se aivan ihanteellinen. Mutta olo on nytkin jo tyytyväinen, joten voipi olla että 68 kiloseksi jään!

Mitäpäs muuta? No, elämäntapa-remontti on suhteellisen onnistunut kaikin puolin; liikuntaa suorastaan rakastan nykyään (suosittelen muuten lämpimästä kuntoplussan juoksuohjelmaa!) eikä enää tee viikoilla mieli ahmia herkkujakaan. Herkuttelun säästän aina perjantaille :)

Muuten elämä on vähän sekamelskaa tällä hetkellä, joten luojan kiitos hyvät tavat ehti rutinoitua ennen tätä. On siis ongelmia tulevaisuuden suunnittelun ja perhe-asioiden kanssa, mutta uskon itseeni nyt paljon enemmän ja luotan siihen, että pärjään kyllä.

Eipä mulla muuta, tuun kirjotteleen taas jonkin ajan päästä kunhan laihdutus on taas edennyt :)

Voimia ja lämmintä kevättä kaikille <3 Luottakaa itseenne! Ylittäkää ja yllättäkää itsenne!